Svekets offer (Douglas Palm, #2)

Svekets offer Douglas Palm None

 • Title: Svekets offer (Douglas Palm, #2)
 • Author: Set Mattsson
 • ISBN: 9789175451497
 • Page: 399
 • Format: Paperback
 • None

  • Best Read [Set Mattsson] ☆ Svekets offer (Douglas Palm, #2) || [Paranormal Book] PDF »
   399 Set Mattsson
  • thumbnail Title: Best Read [Set Mattsson] ☆ Svekets offer (Douglas Palm, #2) || [Paranormal Book] PDF »
   Posted by:Set Mattsson
   Published :2019-07-07T18:59:12+00:00


  About “Set Mattsson

  • Set Mattsson

   Set Mattsson Is a well-known author, some of his books are a fascination for readers like in the Svekets offer (Douglas Palm, #2) book, this is one of the most wanted Set Mattsson author readers around the world.  478 thoughts on “Svekets offer (Douglas Palm, #2)

  • Efter debuten Ondskans pris ville jag mer än gärna fortsätta flänga med i polisöverkonstapel Douglas Palms Efterkrigsmalmö - inte så mycket för mordgåtans eller huvudpersonens skull, för ärligt talat är jag inte all in för Mr Palm och jag har aldrig fäst mig värst vid upplösningen i deckare. Men Mattson skriver så bra, så vackert, om människors grå villkor och känsla av intighet, om den sura lotten i livet. Jag trampar längs gamla bekanta gator, parker och torg när jag lä [...]


  • Intressant skildring av Malmö tiden efter andra världskriget, och en någorlunda spännande mordhistoria. Ibland känns intrigen lite väl krystad med väl många kandidater som potentiell mördare. Och det känns som männen i boken inte kan prata med kvinnor på ett trovärdigt sätt. Det jag främst kommer ta med mig är atmosfären i boken. 1an i denna serie kändes starkare. Men jag ser fram emot att läsa 3an.  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *